Aktiviteter i Skånevik og nærområdet

Når man drar på ferie til Skånevik finnes det en rekke aktiviteter du som person kan velge i, enten du reiser alene eller med familie. Dette gjelder jo selvsagt også om du selv holder til i Skånevik. Kanskje du vet om noen aktiviteter vi kan tilføre til listen her?

Det er ganske mange spennende ting som har skjedd i Skånevik, blant annet et mysterium om en pantemillion som aldri kom til rette!

Turgåing

Det finnes en rekke turstier og oppmerka stier i alle vanskelighetsgrader, så hvis været er godt er det bare å hive seg med. Ofte finner du turgrupper i regi av Den Norske Turistforening. Dette er faktisk spesielt populært blant utenlandske turister.

Skånevik Skytterlag

Bor du i Skånevik og er interessert i skyting kan dette være aktiviteten for deg. Her kan du bli medlem og lære mer om den fantastiske verdenen som er skyting.

Skånevik Fjordhotell

Dette er et sted som er populært både blant fastboende og besøkende. Dette fordi det har en fantastisk beliggenhet og det er lett å komme seg ut i båt. Det arrangeres ofte lokale arrangementer her også. Hvis du skal besøke dette hotellet kan det være nyttig å vite at de har solarium, badstue og bar!

Naturopplevelser

Om du er interessert i annerledes naturopplevelser er Skånevik noe for deg. Dette fordi de har en rekke tilbud som inkluderer overnatting ute i det fri, båltenning og ikke minst rafting. Det finnes en aktivitet for deg som er nybegynner og deg som har ganske avansert erfaring.

Kjøreturer

Skånevik er også utrolig fint å bare å kjøre igjennom også. Kanskje du stopper her eller kanskje ikke, men uansett så vil du få et godt inntrykk av hva Skånevik er. Det er vi sikker på!

Kos deg med aktivitetene som tilbys eller hvis du bor her så kan du jo kanskje begynne å tilby noe annet?

Comments are closed.