Nyheter i Skånevik

Skånevik er et sted der det skjer mye og det er ikke alltid like lett å vite hvor du skal følge med, så i denne artikkelen skal vi gi deg innsikt i hvordan du kan følge med på nyheter fra Skånevik.

Skånevik Bluesfestival

Dette er en festival som mange følger med på. Hvis du vil vite hva som foregår på denne festivalen kan det lønne seg å følge med på deres hjemmesider, men det kan også lønne seg å følge med på deres Twitter-konto. Her får du all informasjon du trenger å vite. Vi skal også prøve å holde deg oppdatert på hva som skjer angående denne festivalen.

Grannar.no

Det er denne siden som har den mest oppdaterte informasjonen om hva som skjer i Skånevik. Dette er lokalavisen for Etne og Vindafjord. Her kan du følge med på lokalsporten og ikke minst nyheter. Dette er en side som konstant oppdateres.

Skaanevik.no

Dette er vår side. Dette er en side for deg som kommer fra Skånevik, men også for deg som vil besøke Skånevik. Her skriver vi om masse av det som skjer i Skånevik, men også en rekke nyheter som vi tenker er relevante for deg.

Følg ulike personer fra Skånevik

Det finnes noen kjendiser fra Skånevik som du kan følge på sosiale medier. Du kan også følge foreninger og en rekke andre organisasjoner som har tilstedeværelse i lokalmiljøet i Skånevik. Dette er flere enn de fleste ville tro!

Følg hash-tags

For å se bilder fra fantastiske Skånevik, eller for at du skal legge ut noen selv kan du bruke hashtagene #skånevik og #skaanevik. Dette er hash-tags som er mer populære enn mange av oss skulle tro.

Vi vil gjerne at du følger oss og våre sider for å få vite mer om nyheter og det som skjer i nærområdet.

Comments are closed.