Om Skaanevik.no

Hei og velkommen til oss her på Skaanevik.no. Dette er en blogg vi har laget slik at du kan få den mest oppdaterte og spennende informasjonen om det å være turist eller besøkende i Skånevik.

Hvorfor har vi laget denne bloggen?

Vi har alltid drømt om å lage en blogg som kan holdes oppdatert kontinuerlig. Så derfor fant vi ut at vi skulle lage den om plassen vi liker aller best, nemlig Skånevik.

Stor interesse for plassen

Vi vet at det er stor interesse for Skånevik og det er en av hovedgrunnene til at vi har laget denne bloggen. Vi vil at du som besøkende skal kunne få tilgang på den informasjonen du trenger, enten det er informasjon om hvor du kan bo, hvor du skal besøke eller hva du burde spise når du er på besøk her.

Vi tror det hjelper at vi selv har en veldig stor interesse for Skånevik og vil at andre skal få den samme interessen!

Informasjon ut til folket

Det er viktig for oss å gi informasjon til folket, rett og slett. Det er ikke så mange steder der all informasjon er samlet på et sted, så derfor vil vi gjøre det. Vi har lyst til å fortelle om Skånevik Bluesfestival og alle de spennende artistene som kommer hit.

Vi håper at du kan bruke Skånevik.no som en ressurs når du skal planlegge ferier eller ta deg en tur innom. Si gjerne i fra om du finner informasjon som du mener er relevant for oss!