Turisme i Skånevik

Skånevik er et lite sted i en kommune som heter Etne på Vestlandet. Dette er en bygd som ikke nødvendigvis har så mange innbyggere, men det er et populært sted å besøke på sommeren. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hva det er du kan finne på i Skånevik.

Skånevik Bluesfestival

En av mange grunner til at folk reiser til Skånevik er for å dra på deres populære bluesfestival. Denne finner sted første uka i juli nesten hvert eneste år. Her kan du være frivillig for å spare noen penger eller du kan kjøpe en billett og få med deg alt du skulle ønske deg. Dette er en festival som har holdt på helt siden 1997.

Det finnes en rekke kjente artister som har opptrådt på denne festivalen. Dette inkluderer store navn som Chuck Berry, ZZ Top, TNT, Journey og Iggy Pop. Dette er en festival som år etter år trekker publikum fra både inn- og utland.

Naturopplevelser

Det finnes en rekke måter å nyte naturen i Skånevik. Ikke bare finner du en rekke badeplasser og fjellturer, men du kan også finne DNT sine hytter rundt omkring i området. Så hvis du er gira på å komme deg litt rundt til fots er dette absolutt et godt alternativ for deg.

Fisking

Det finnes en rekke spennende muligheter når det kommer til fisking. Her kan du prøve ut å fiske ute på havet. Kanskje du er så heldig at du får ta med deg en egen fisket fisk til middagsbordet? Det er jo en opplevelse mange i Norges land ikke har hatt ennå. Det er mange tyske turister som synes dette er utrolig spennende og fiskekulturen i Skånevik er utrolig stor.

Hvis du har lyst til å høre mer om hvilke muligheter som finnes som turist i Skånevik er det bare å lese mer på hjemmesiden vår!

Comments are closed.